Beheer

Bij aankoop van uw horeca onroerend goed is B.O.B. gaarne bereid uw onroerend goed te beheren. Het enige wat u ziet zijn de betalingen op uw bankrekening. Voor elk pand of object hebben wij een op maat gemaakt beheersplan wat wij in uw situatie graag willen toelichten

Beleggen in horeca onroerend goed

B.O.B. is specialist in horecabeleggingen
Door haar vele contacten met brouwerijen en horeca ondernemers zit B.O.B. midden in deze groeimarkt.
Horecapanden hebben de juiste schaal en bieden een aantrekkelijk aanvangsrendement.
Daar naast wordt de vraag erna de laatste tijd minder. Nederlandse horecapanden worden steeds minder vaak aangekocht door brouwerijen. Deze hebben zich namelijk op de internationale biermarkt gestort.

Beleggen in horecapanden heeft grote voordelen.
De huurder exploitant investeert zoveel in het pand dat hij niet snel zal weglopen. En als hij ermee stopt, zal hij het bedrijf verkopen. Waarbij een eventuele huurachterstand uit de koopsom aan de belegger worden betaald.
Dus in tegenstelling tot kantoren en winkels is er geen leegstand of huurachterstand en is beleggen in horeca zeer veilig.

B.O.B. heeft ook in Nederland het unieke horeca leaseback concept ontwikkeld. Eigenaren van horecapanden en exploitatie verkopen hun onroerend goed aan degelijke beleggers en huren dit terug.
B.O.B. nodigt dan ook horeca ondernemers met eigen onroerend goed en voornemens zijn hun onroerend goed te verkopen uit voor een vrijblijvend gesprek.

Ook ondernemers die geen opvolging hebben en hun onroerend goed en exploitatie willen verkopen willen wij graag mee in contact komen.

Kortom voor verkoop van horeca onroerend goed belt u voortaan 030 878 23 06